Achternaam BettersonMeer weten over de achternaam Betterson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betterson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betterson leven.

De Betterson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betterson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betterson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betterson

Bekijk kaart van de achternaam Betterson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betterson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betterson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betterson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betterson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betterson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betterson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betterson in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (254)
 2. Suriname Suriname (56)
 3. Engeland Engeland (2)
 4. Canada Canada (1)
 5. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betterson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betterson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betterson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betterson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betterson stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betterson.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betterson hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betterson maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Batterson
 2. Betters
 3. Batters
 4. Battersby
 5. Bethers
 6. Bitters
 7. Butters
 8. Betterki
 9. Bauters
 10. Betros
 11. Bouterse
 12. Buttars
 13. Butterick
 14. Butteris
 15. Bederski
 16. Beterki
 17. Bettriki
 18. Bathersby
 19. Baterseh
 20. Badders
 21. Batarse
 22. Batarseh
 23. Bathurst
 24. Batres
 25. Battershell
 26. Bauders
 27. Beatrice
 28. Beatrix
 29. Beatriz
 30. Bederka
 31. Betorz
 32. Biedersee
 33. Botieres
 34. Botros
 35. Boutros
 36. Bowders
 37. Butherus
 38. Butros
 39. Butterwick
 40. Buttress