Achternaam BetourneMeer weten over de achternaam Betourne is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betourne in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betourne leven.

De Betourne achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betourne, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betourne zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betourne

Bekijk kaart van de achternaam Betourne

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betourne ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betourne draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betourne die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betourne vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betourne zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betourne onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betourne in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (628)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (163)
 3. Brazilië Brazilië (2)
 4. België België (1)
 5. Kameroen Kameroen (1)
 6. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (1)
 7. Polen Polen (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betourne hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betourne in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betourne de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betourne een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betourne stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betourne.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betourne hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betourne maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Baturone
 2. Bethurem
 3. Bethurum
 4. Buterne
 5. Baturin
 6. Bedrun
 7. Bedruna
 8. Betran
 9. Betrand
 10. Betrian
 11. Betrin
 12. Betron
 13. Bettarini
 14. Bithorn
 15. Butturini
 16. Bethran
 17. Bedrouni
 18. Baterna
 19. Butorina
 20. Badehorn
 21. Badrane
 22. Baduron
 23. Batrinu
 24. Batron
 25. Beaudron
 26. Bedarona
 27. Bedran
 28. Bedrin
 29. Bedrina
 30. Beitran
 31. Betterman
 32. Bettermann
 33. Bitrian
 34. Boodram
 35. Botran
 36. Bottarini
 37. Botteron
 38. Boudran
 39. Boutren
 40. Buituron