Achternaam BetuliusMeer weten over de achternaam Betulius is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betulius in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betulius leven.

De Betulius achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betulius, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betulius zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betulius

Bekijk kaart van de achternaam Betulius

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betulius ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betulius draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betulius die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betulius vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betulius zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betulius onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betulius in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (21)
 2. Brazilië Brazilië (6)
 3. Zwitserland Zwitserland (2)
 4. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betulius hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betulius in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betulius de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betulius een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betulius. Dit komt doordat de achternaam Betulius vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betulius hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betulius maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bettles
 2. Badules
 3. Batallas
 4. Batlles
 5. Battles
 6. Beadles
 7. Beedles
 8. Betlach
 9. Betolaza
 10. Bittles
 11. Botellas
 12. Bottles
 13. Buttles
 14. Betlej
 15. Beutels
 16. Botellos
 17. Beatles
 18. Badalis
 19. Bedells
 20. Beetles
 21. Badals
 22. Badillos
 23. Badoles
 24. Batalloso
 25. Battulga
 26. Bitlloch
 27. Bodels
 28. Bottalico
 29. Boutalliss
 30. Budalles
 31. Batlok
 32. Bouteleux
 33. Biddles
 34. Buddles
 35. Badaloc
 36. Badulescu
 37. Batdelger
 38. Battleson
 39. Bidlack
 40. Bidlake