Achternaam BeusenMeer weten over de achternaam Beusen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beusen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beusen leven.

De Beusen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beusen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beusen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beusen

Bekijk kaart van de achternaam Beusen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beusen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beusen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beusen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beusen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beusen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beusen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beusen in de wereld

 1. België België (310)
 2. Nederland Nederland (159)
 3. Duitsland Duitsland (56)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 5. Denemarken Denemarken (2)
 6. Frankrijk Frankrijk (2)
 7. Australië Australië (2)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)
 9. Maleisië Maleisië (1)
 10. Nicaragua Nicaragua (1)
 11. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beusen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beusen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beusen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beusen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beusen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beusen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beusen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bausen
 2. Besen
 3. Bessen
 4. Busen
 5. Baesen
 6. Basen
 7. Bassen
 8. Bausan
 9. Baussen
 10. Baysen
 11. Beason
 12. Bechen
 13. Becken
 14. Beeken
 15. Beeson
 16. Beken
 17. Bekken
 18. Besan
 19. Besem
 20. Beseno
 21. Beson
 22. Bessan
 23. Bessem
 24. Besson
 25. Besyn
 26. Beuzon
 27. Bewson
 28. Bissen
 29. Boesen
 30. Boessen
 31. Boisen
 32. Bosen
 33. Bossen
 34. Boysen
 35. Buisen
 36. Buken
 37. Busan
 38. Bushen
 39. Busken
 40. Buson