Achternaam BeuterMeer weten over de achternaam Beuter is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuter in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuter leven.

De Beuter achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuter, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuter zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuter

Bekijk kaart van de achternaam Beuter

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuter ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuter draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuter die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuter vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuter zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuter onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuter in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (2147)
 2. Brazilië Brazilië (317)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (258)
 4. Argentinië Argentinië (92)
 5. Frankrijk Frankrijk (30)
 6. Spanje Spanje (19)
 7. Zwitserland Zwitserland (9)
 8. Nederland Nederland (6)
 9. Finland Finland (3)
 10. België België (1)
 11. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 12. Monaco Monaco (1)
 13. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuter hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuter in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuter de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuter een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuter enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beuter stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuter.

 1. Bauter
 2. Beeter
 3. Beiter
 4. Beter
 5. Better
 6. Buter
 7. Bouter
 8. Beater
 9. Bater
 10. Batter
 11. Bauder
 12. Bayter
 13. Beder
 14. Betar
 15. Betera
 16. Betere
 17. Betero
 18. Bettera
 19. Biter
 20. Bitter
 21. Boiter
 22. Boter
 23. Botter
 24. Bouder
 25. Boutery
 26. Boutier
 27. Boyter
 28. Buder
 29. Bueter
 30. Buiter
 31. Butera
 32. Buther
 33. Butier
 34. Butor
 35. Butter
 36. Butero
 37. Beteri
 38. Byter
 39. Beider
 40. Boutar