Achternaam BetteraMeer weten over de achternaam Bettera is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettera in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettera leven.

De Bettera achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettera, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettera zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettera

Bekijk kaart van de achternaam Bettera

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettera ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettera draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettera die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettera vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettera zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettera onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettera in de wereld

 1. Italië Italië (323)
 2. Argentinië Argentinië (44)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 4. Zwitserland Zwitserland (3)
 5. Spanje Spanje (2)
 6. Frankrijk Frankrijk (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettera hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettera in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettera de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettera een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettera enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettera. Dit komt doordat de achternaam Bettera vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettera stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettera.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettera hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettera maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betera
 2. Better
 3. Buttera
 4. Batter
 5. Bedera
 6. Beeter
 7. Beiter
 8. Beter
 9. Betere
 10. Betero
 11. Beuter
 12. Bitter
 13. Botter
 14. Botteri
 15. Bottero
 16. Butera
 17. Butter
 18. Butteri
 19. Buttery
 20. Beterra
 21. Beteri
 22. Bottura
 23. Beater
 24. Battery
 25. Bitera
 26. Battero
 27. Batteri
 28. Batara
 29. Bater
 30. Bather
 31. Batra
 32. Battier
 33. Batura
 34. Bauter
 35. Bayter
 36. Beaterio
 37. Beder
 38. Betar
 39. Beterio
 40. Betore