Achternaam BeteroMeer weten over de achternaam Betero is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betero in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betero leven.

De Betero achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betero, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betero zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betero

Bekijk kaart van de achternaam Betero

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betero ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betero draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betero die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betero vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betero zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betero onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betero in de wereld

 1. Kiribati Kiribati (728)
 2. Filipijnen Filipijnen (140)
 3. Mexico Mexico (134)
 4. Brazilië Brazilië (40)
 5. Salomonseilanden Salomonseilanden (12)
 6. Tanzania Tanzania (4)
 7. Oeganda Oeganda (2)
 8. Cook Eilanden Cook Eilanden (1)
 9. Kameroen Kameroen (1)
 10. Colombia Colombia (1)
 11. Guam Guam (1)
 12. India India (1)
 13. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betero hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betero in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betero de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betero een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betero. Dit komt doordat de achternaam Betero vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betero stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betero.

 1. Beter
 2. Betera
 3. Betere
 4. Beterio
 5. Betro
 6. Botero
 7. Butero
 8. Beteri
 9. Betoro
 10. Bater
 11. Beaterio
 12. Beder
 13. Bedera
 14. Beeter
 15. Beiter
 16. Betar
 17. Betore
 18. Better
 19. Bettera
 20. Beuter
 21. Biter
 22. Biteri
 23. Bodero
 24. Botaro
 25. Boter
 26. Botoro
 27. Bottero
 28. Bueter
 29. Buter
 30. Butera
 31. Beterra
 32. Byter
 33. Beater
 34. Bitera
 35. Battero
 36. Boeter
 37. Bader
 38. Badoero
 39. Baeder
 40. Batara