Achternaam BeterioMeer weten over de achternaam Beterio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beterio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beterio leven.

De Beterio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beterio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beterio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beterio

Bekijk kaart van de achternaam Beterio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beterio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beterio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beterio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beterio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beterio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beterio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beterio in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (1)
 2. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beterio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beterio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beterio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beterio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beterio stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beterio.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beterio, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beterio, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beterio met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beaterio
 2. Betero
 3. Beteri
 4. Beter
 5. Betera
 6. Betere
 7. Betriu
 8. Betro
 9. Biteri
 10. Botero
 11. Beterra
 12. Butero
 13. Bateria
 14. Betoro
 15. Bater
 16. Batriu
 17. Beder
 18. Bedera
 19. Bedori
 20. Beeter
 21. Beiter
 22. Betar
 23. Betore
 24. Betray
 25. Better
 26. Bettera
 27. Beuter
 28. Biter
 29. Bitiri
 30. Bitoria
 31. Bitria
 32. Bodero
 33. Botaro
 34. Botarro
 35. Boter
 36. Botoro
 37. Botteri
 38. Bottero
 39. Budrio
 40. Bueter