Achternaam BetoreMeer weten over de achternaam Betore is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betore in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betore leven.

De Betore achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betore, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betore zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betore

Bekijk kaart van de achternaam Betore

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betore ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betore draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betore die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betore vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betore zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betore onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betore in de wereld

 1. Spanje Spanje (84)
 2. Brazilië Brazilië (4)
 3. Argentinië Argentinië (2)
 4. Ethiopië Ethiopië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betore hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betore in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betore de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betore een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betore enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betore stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betore.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betore hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betore maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bedore
 2. Betere
 3. Batore
 4. Betoro
 5. Badore
 6. Bator
 7. Batory
 8. Bedor
 9. Bedori
 10. Betar
 11. Beter
 12. Betera
 13. Betero
 14. Betro
 15. Botor
 16. Botoro
 17. Butor
 18. Butori
 19. Bitor
 20. Beteri
 21. Bature
 22. Bytor
 23. Batara
 24. Bater
 25. Bathor
 26. Bathory
 27. Batra
 28. Batura
 29. Baudre
 30. Bedar
 31. Beder
 32. Bedera
 33. Beeter
 34. Beiter
 35. Beterio
 36. Betray
 37. Betriu
 38. Better
 39. Bettera
 40. Beuter