Achternaam BeterraMeer weten over de achternaam Beterra is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beterra in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beterra leven.

De Beterra achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beterra, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beterra zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beterra

Bekijk kaart van de achternaam Beterra

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beterra ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beterra draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beterra die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beterra vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beterra zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beterra onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beterra in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 2. Brazilië Brazilië (5)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beterra hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beterra in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beterra de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beterra een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beterra enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beterra. Dit komt doordat de achternaam Beterra vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beterra stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beterra.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beterra hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beterra maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betera
 2. Bedera
 3. Beter
 4. Betere
 5. Beterio
 6. Betero
 7. Bettera
 8. Butera
 9. Baterri
 10. Beteri
 11. Bateria
 12. Bitera
 13. Batarra
 14. Batara
 15. Bater
 16. Batra
 17. Batura
 18. Beaterio
 19. Beder
 20. Beeter
 21. Beiter
 22. Betar
 23. Betore
 24. Betray
 25. Betriu
 26. Betro
 27. Better
 28. Beuter
 29. Biter
 30. Biteri
 31. Bitoria
 32. Bitria
 33. Botarro
 34. Boter
 35. Botero
 36. Bueter
 37. Buter
 38. Buttera
 39. Butura
 40. Butero