Achternaam BevissMeer weten over de achternaam Beviss is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beviss in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beviss leven.

De Beviss achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beviss, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beviss zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beviss

Bekijk kaart van de achternaam Beviss

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beviss ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beviss draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beviss die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beviss vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beviss zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beviss onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beviss in de wereld

 1. Engeland Engeland (116)
 2. Australië Australië (28)
 3. Canada Canada (14)
 4. Wales Wales (5)
 5. Thailand Thailand (5)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 7. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 8. Nederland Nederland (1)
 9. Zweden Zweden (1)
 10. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beviss hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beviss in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beviss de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beviss een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beviss. Dit komt doordat de achternaam Beviss vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beviss stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beviss.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beviss hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beviss maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beviss, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beviss, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beviss met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bevis
 2. Bavis
 3. Bavius
 4. Beavis
 5. Bovis
 6. Beves
 7. Bebis
 8. Beevis
 9. Babis
 10. Babish
 11. Bavosa
 12. Bavosi
 13. Bavuso
 14. Beauvis
 15. Befus
 16. Bivas
 17. Bobis
 18. Bobish
 19. Bofias
 20. Boves
 21. Bovich
 22. Bubis
 23. Bufias
 24. Bebic
 25. Babics
 26. Bives
 27. Bevc
 28. Bebić
 29. Bevk
 30. Bubisz
 31. Babisz
 32. Bevza
 33. Beaves
 34. Babas
 35. Babasa
 36. Babbs
 37. Babes
 38. Babiak
 39. Babic
 40. Babich