Achternaam BevesMeer weten over de achternaam Beves is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beves in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beves leven.

De Beves achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beves, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beves zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beves

Bekijk kaart van de achternaam Beves

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beves ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beves draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beves die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beves vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beves zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beves onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beves in de wereld

 1. Engeland Engeland (67)
 2. Australië Australië (41)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 4. Wales Wales (5)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Egypte Egypte (1)
 8. Filipijnen Filipijnen (1)
 9. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beves hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beves in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beves de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beves een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beves enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beves. Dit komt doordat de achternaam Beves vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beves hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beves maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beves veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beves, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beves, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beves, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beves met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bevis
 2. Boves
 3. Bives
 4. Beaves
 5. Babes
 6. Bavis
 7. Beavis
 8. Befus
 9. Bipes
 10. Bivas
 11. Bobes
 12. Bovis
 13. Bevc
 14. Bevk
 15. Bibes
 16. Bevza
 17. Bebis
 18. Beevis
 19. Beviss
 20. Babas
 21. Babbs
 22. Babis
 23. Babos
 24. Bafus
 25. Baps
 26. Baveux
 27. Bavius
 28. Bavosa
 29. Bavosi
 30. Bavuso
 31. Beauvis
 32. Bebko
 33. Bibas
 34. Bibbs
 35. Bibus
 36. Bippes
 37. Boabes
 38. Bobbs
 39. Bobek
 40. Bobis