Achternaam BibesMeer weten over de achternaam Bibes is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibes in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibes leven.

De Bibes achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibes, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibes zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibes

Bekijk kaart van de achternaam Bibes

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibes ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibes draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibes die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibes vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibes zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibes onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibes in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (511)
 2. Filipijnen Filipijnen (46)
 3. Australië Australië (34)
 4. Israël Israël (21)
 5. Frans Polynesië Frans Polynesië (18)
 6. Argentinië Argentinië (9)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 8. Thailand Thailand (3)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Canada Canada (2)
 11. Duitsland Duitsland (2)
 12. Mexico Mexico (2)
 13. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 14. Egypte Egypte (1)
 15. Spanje Spanje (1)
 16. Ierland Ierland (1)
 17. Italië Italië (1)
 18. Portugal Portugal (1)
 19. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibes hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibes in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibes de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibes een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibes enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibes. Dit komt doordat de achternaam Bibes vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibes stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibes.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibes hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibes maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bibes veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bibes, zoals we kunnen zien.

 1. Babes
 2. Bibas
 3. Bibbs
 4. Bibus
 5. Bipes
 6. Bobes
 7. Bives
 8. Babas
 9. Babbs
 10. Babis
 11. Babos
 12. Bibesco
 13. Bibik
 14. Bippes
 15. Bivas
 16. Boabes
 17. Bobbs
 18. Bobek
 19. Bobis
 20. Bobos
 21. Bobys
 22. Boubes
 23. Boves
 24. Bubis
 25. Bobs
 26. Babus
 27. Bibaj
 28. Beves
 29. Bibco
 30. Babez
 31. Bebis
 32. Babak
 33. Babasa
 34. Babic
 35. Babij
 36. Babik
 37. Babish
 38. Babka
 39. Bafus
 40. Baps