Achternaam BibusMeer weten over de achternaam Bibus is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibus in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibus leven.

De Bibus achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibus, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibus zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibus

Bekijk kaart van de achternaam Bibus

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibus ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibus draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibus die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibus vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibus zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibus onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibus in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (95)
 2. Duitsland Duitsland (51)
 3. Zwitserland Zwitserland (32)
 4. Oekraïne Oekraïne (17)
 5. Frankrijk Frankrijk (11)
 6. Indonesië Indonesië (5)
 7. Rusland Rusland (5)
 8. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 9. Moldavië Moldavië (2)
 10. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 11. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 12. Italië Italië (1)
 13. Macedonië Macedonië (1)
 14. Servië Servië (1)
 15. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibus hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibus in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibus de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibus een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibus enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibus. Dit komt doordat de achternaam Bibus vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibus stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibus.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibus hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibus maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bibas
 2. Bibbs
 3. Babus
 4. Bibes
 5. Babas
 6. Babbs
 7. Babes
 8. Babis
 9. Babos
 10. Bafus
 11. Befus
 12. Bibik
 13. Bipes
 14. Bippus
 15. Bivas
 16. Bobbs
 17. Bobes
 18. Bobis
 19. Bobos
 20. Bobys
 21. Bubis
 22. Bobs
 23. Bives
 24. Bibaj
 25. Bibco
 26. Bebis
 27. Babak
 28. Babasa
 29. Babic
 30. Babij
 31. Babik
 32. Babish
 33. Babka
 34. Baps
 35. Bavis
 36. Bavius
 37. Bavuso
 38. Bebko
 39. Bevis
 40. Bibesco