Achternaam BibbsMeer weten over de achternaam Bibbs is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibbs in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibbs leven.

De Bibbs achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibbs, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibbs zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibbs

Bekijk kaart van de achternaam Bibbs

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibbs ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibbs draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibbs die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibbs vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibbs zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibbs onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibbs in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (4480)
 2. Engeland Engeland (34)
 3. Canada Canada (24)
 4. Wales Wales (16)
 5. Afghanistan Afghanistan (1)
 6. België België (1)
 7. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 8. Georgië Georgië (1)
 9. Panama Panama (1)
 10. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibbs hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibbs in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibbs de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibbs een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibbs. Dit komt doordat de achternaam Bibbs vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bibbs veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bibbs, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bibbs, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bibbs, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bibbs met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Babbs
 2. Bibas
 3. Bibus
 4. Bobbs
 5. Bibes
 6. Babas
 7. Babes
 8. Babis
 9. Babos
 10. Bibik
 11. Bipes
 12. Bivas
 13. Bobes
 14. Bobis
 15. Bobos
 16. Bobys
 17. Bubis
 18. Bobs
 19. Babus
 20. Bives
 21. Bibaj
 22. Bibco
 23. Boobs
 24. Bebis
 25. Babak
 26. Babasa
 27. Babic
 28. Babij
 29. Babik
 30. Babish
 31. Babka
 32. Bafus
 33. Baps
 34. Bavis
 35. Bebko
 36. Befus
 37. Bevis
 38. Bibesco
 39. Bibich
 40. Bippes