Achternaam BevzaMeer weten over de achternaam Bevza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevza leven.

De Bevza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevza

Bekijk kaart van de achternaam Bevza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevza in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (1785)
 2. Rusland Rusland (560)
 3. Moldavië Moldavië (63)
 4. Kazachstan Kazachstan (19)
 5. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (16)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (10)
 8. Bulgarije Bulgarije (2)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Georgië Georgië (1)
 11. Griekenland Griekenland (1)
 12. Letland Letland (1)
 13. Noorwegen Noorwegen (1)
 14. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bevza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevza. Dit komt doordat de achternaam Bevza vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bevza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bevis
 2. Bevc
 3. Bevk
 4. Beves
 5. Bebeza
 6. Babka
 7. Bavis
 8. Bavosa
 9. Beavis
 10. Bebko
 11. Befus
 12. Bivas
 13. Bobka
 14. Boves
 15. Bovis
 16. Bufka
 17. Bobz
 18. Bebic
 19. Bives
 20. Bebeca
 21. Bubka
 22. Bebak
 23. Bobja
 24. Beaves
 25. Bebis
 26. Beevis
 27. Beviss
 28. Babak
 29. Babas
 30. Babasa
 31. Babbs
 32. Babes
 33. Babiak
 34. Babic
 35. Babij
 36. Babik
 37. Babis
 38. Babos
 39. Babyak
 40. Bafus