Achternaam BezereMeer weten over de achternaam Bezere is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezere in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezere leven.

De Bezere achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezere, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezere zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezere

Bekijk kaart van de achternaam Bezere

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezere ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezere draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezere die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezere vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezere zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezere onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezere in de wereld

 1. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 2. Kameroen Kameroen (1)
 3. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezere hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezere in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezere de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezere een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bezere hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezere maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezere, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezere, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezere met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bezer
 2. Bazer
 3. Beazer
 4. Becer
 5. Becera
 6. Beezer
 7. Beger
 8. Beguere
 9. Beizer
 10. Bejera
 11. Beker
 12. Beser
 13. Besore
 14. Beugre
 15. Bezerra
 16. Bizer
 17. Bogere
 18. Bozer
 19. Busere
 20. Buzer
 21. Beuzer
 22. Bekare
 23. Bezara
 24. Bezier
 25. Bazire
 26. Bacera
 27. Bager
 28. Bagre
 29. Bajer
 30. Bakare
 31. Baker
 32. Baquere
 33. Baser
 34. Basire
 35. Basore
 36. Baxer
 37. Bazar
 38. Bazor
 39. Becar
 40. Beceiro