Achternaam BezhaniMeer weten over de achternaam Bezhani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezhani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezhani leven.

De Bezhani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezhani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezhani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezhani

Bekijk kaart van de achternaam Bezhani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezhani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezhani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezhani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezhani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezhani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezhani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezhani in de wereld

 1. Albanië Albanië (812)
 2. Griekenland Griekenland (71)
 3. Kosovo Kosovo (47)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (34)
 5. Engeland Engeland (13)
 6. Italië Italië (8)
 7. Canada Canada (4)
 8. Maleisië Maleisië (4)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Rusland Rusland (1)
 11. Turkije Turkije (1)
 12. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezhani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezhani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezhani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezhani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bezhani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezhani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezhani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezhani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezhani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bezhan
 2. Bazani
 3. Bazzani
 4. Bezana
 5. Bezhin
 6. Bozzani
 7. Buzzani
 8. Bozhana
 9. Bezian
 10. Bezzan
 11. Begani
 12. Bozani
 13. Bejjani
 14. Beghini
 15. Bacani
 16. Bachan
 17. Bachini
 18. Bachoni
 19. Baisani
 20. Basani
 21. Bashan
 22. Bassani
 23. Baxani
 24. Bazan
 25. Bazgan
 26. Bazini
 27. Bazzano
 28. Bazzini
 29. Beagan
 30. Beaghan
 31. Becan
 32. Becana
 33. Becham
 34. Becheanu
 35. Bechen
 36. Bechianu
 37. Began
 38. Begany
 39. Beggan
 40. Beghin