Achternaam BezianMeer weten over de achternaam Bezian is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezian in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezian leven.

De Bezian achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezian, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezian zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezian

Bekijk kaart van de achternaam Bezian

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezian ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezian draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezian die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezian vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezian zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezian onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezian in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (171)
 2. Israël Israël (112)
 3. Argentinië Argentinië (15)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 5. Brazilië Brazilië (8)
 6. Ivoorkust Ivoorkust (8)
 7. Engeland Engeland (5)
 8. China China (2)
 9. Canada Canada (1)
 10. Algerije Algerije (1)
 11. Schotland Schotland (1)
 12. Griekenland Griekenland (1)
 13. Ierland Ierland (1)
 14. Iran Iran (1)
 15. Roemenië Roemenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezian hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezian in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezian de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezian een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bezian enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bezian hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezian maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bezian veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bezian, zoals we kunnen zien.

 1. Bezin
 2. Buzian
 3. Bezhan
 4. Bezzan
 5. Basian
 6. Bazan
 7. Bazgan
 8. Bazin
 9. Beagan
 10. Becan
 11. Becin
 12. Began
 13. Beggan
 14. Begin
 15. Bejan
 16. Besan
 17. Bessan
 18. Bezana
 19. Bezgin
 20. Bezhin
 21. Bezon
 22. Bizien
 23. Bocian
 24. Bouzian
 25. Bozan
 26. Bozgan
 27. Bozin
 28. Buzan
 29. Buzin
 30. Buzzian
 31. Bekin
 32. Bezhani
 33. Bozianu
 34. Bixian
 35. Begyan
 36. Bizgan
 37. Besin
 38. Behkan
 39. Bazzan
 40. Bojian