Achternaam BhaumikMeer weten over de achternaam Bhaumik is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhaumik in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhaumik leven.

De Bhaumik achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhaumik, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhaumik zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhaumik

Bekijk kaart van de achternaam Bhaumik

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhaumik ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhaumik draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhaumik die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhaumik vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhaumik zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhaumik onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhaumik in de wereld

 1. India India (11859)
 2. Bangladesh Bangladesh (541)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (263)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (110)
 5. Nepal Nepal (50)
 6. Engeland Engeland (35)
 7. Singapore Singapore (32)
 8. Canada Canada (28)
 9. Australië Australië (8)
 10. Thailand Thailand (5)
 11. Hong Kong Hong Kong (4)
 12. Duitsland Duitsland (3)
 13. China China (2)
 14. Maleisië Maleisië (2)
 15. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 16. Oeganda Oeganda (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 18. Chili Chili (1)
 19. Spanje Spanje (1)
 20. Finland Finland (1)
 21. Frankrijk Frankrijk (1)
 22. Schotland Schotland (1)
 23. Kenia Kenia (1)
 24. Nigeria Nigeria (1)
 25. Nederland Nederland (1)
 26. Noorwegen Noorwegen (1)
 27. Oman Oman (1)
 28. Filipijnen Filipijnen (1)
 29. Polen Polen (1)
 30. Qatar Qatar (1)
 31. Rusland Rusland (1)
 32. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhaumik hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhaumik in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhaumik de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhaumik een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhaumik enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhaumik. Dit komt doordat de achternaam Bhaumik vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhaumik stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhaumik.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhaumik veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhaumik, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhaumik, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhaumik, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhaumik met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhowmik
 2. Bhumij
 3. Bamis
 4. Banik
 5. Baumes
 6. Beamis
 7. Beaumais
 8. Beaumes
 9. Beaumez
 10. Bhamji
 11. Bhowmick
 12. Bhangi
 13. Baymak
 14. Bahnick
 15. Bamus
 16. Banack
 17. Banci
 18. Banciu
 19. Banck
 20. Baneck
 21. Banek
 22. Baniak
 23. Banic
 24. Banick
 25. Banis
 26. Bank
 27. Bannick
 28. Bannis
 29. Banzi
 30. Beames
 31. Beamish
 32. Beams
 33. Beamuz
 34. Behounek
 35. Behuniak
 36. Bemis
 37. Benik
 38. Bhangoo
 39. Bhangu
 40. Biank