Achternaam BhetawalMeer weten over de achternaam Bhetawal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhetawal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhetawal leven.

De Bhetawal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhetawal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhetawal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhetawal

Bekijk kaart van de achternaam Bhetawal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhetawal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhetawal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhetawal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhetawal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhetawal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhetawal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhetawal in de wereld

 1. Nepal Nepal (2000)
 2. India India (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhetawal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhetawal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhetawal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhetawal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhetawal stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhetawal.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhetawal veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhetawal, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhetawal, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhetawal, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhetawal met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhetuwal
 2. Bhetwal
 3. Betall
 4. Betwel
 5. Badal
 6. Badwal
 7. Batal
 8. Batall
 9. Bedal
 10. Bethel
 11. Bethell
 12. Betwill
 13. Boetel
 14. Botall
 15. Boutal
 16. Buethel
 17. Butala
 18. Betwell
 19. Bhadel
 20. Baduwal
 21. Batala
 22. Bettiol
 23. Bhatla
 24. Betalli
 25. Bottala
 26. Beadel
 27. Badali
 28. Badall
 29. Badel
 30. Baidal
 31. Bataille
 32. Batalha
 33. Batalla
 34. Batalle
 35. Batel
 36. Batell
 37. Batla
 38. Batool
 39. Battaile
 40. Battaille