Achternaam BhetuwalMeer weten over de achternaam Bhetuwal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhetuwal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhetuwal leven.

De Bhetuwal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhetuwal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhetuwal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhetuwal

Bekijk kaart van de achternaam Bhetuwal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhetuwal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhetuwal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhetuwal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhetuwal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhetuwal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhetuwal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhetuwal in de wereld

 1. Nepal Nepal (1433)
 2. India India (64)
 3. Qatar Qatar (9)
 4. Maleisië Maleisië (7)
 5. Thailand Thailand (5)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 7. Japan Japan (2)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 9. Australië Australië (1)
 10. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhetuwal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhetuwal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhetuwal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhetuwal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhetuwal. Dit komt doordat de achternaam Bhetuwal vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhetuwal hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhetuwal maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhetuwal, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhetuwal, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhetuwal met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhetawal
 2. Bhetwal
 3. Betwel
 4. Baduwal
 5. Badwal
 6. Batal
 7. Batula
 8. Beautel
 9. Bedal
 10. Betall
 11. Bethel
 12. Bethell
 13. Betwill
 14. Beutel
 15. Boetel
 16. Boutal
 17. Budal
 18. Buethel
 19. Batul
 20. Betwell
 21. Bettiol
 22. Bhatla
 23. Badal
 24. Baduel
 25. Baduell
 26. Baidal
 27. Batall
 28. Batel
 29. Batell
 30. Batla
 31. Batool
 32. Battel
 33. Battell
 34. Baudel
 35. Baudil
 36. Baydal
 37. Beadell
 38. Beautell
 39. Bedel
 40. Bedell