Achternaam BhetwalMeer weten over de achternaam Bhetwal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhetwal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhetwal leven.

De Bhetwal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhetwal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhetwal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhetwal

Bekijk kaart van de achternaam Bhetwal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhetwal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhetwal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhetwal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhetwal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhetwal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhetwal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhetwal in de wereld

 1. Nepal Nepal (377)
 2. India India (90)
 3. Qatar Qatar (28)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (27)
 5. Australië Australië (8)
 6. Maleisië Maleisië (5)
 7. Afghanistan Afghanistan (2)
 8. Canada Canada (1)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Denemarken Denemarken (1)
 11. Finland Finland (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Japan Japan (1)
 14. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 15. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhetwal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhetwal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhetwal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhetwal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhetwal veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhetwal, zoals we kunnen zien.

 1. Bhetawal
 2. Bhetuwal
 3. Betwel
 4. Badwal
 5. Batal
 6. Bedal
 7. Betall
 8. Bethel
 9. Betwill
 10. Boetel
 11. Boutal
 12. Buethel
 13. Betwell
 14. Baduwal
 15. Bhatla
 16. Badal
 17. Baidal
 18. Batall
 19. Batel
 20. Batell
 21. Batla
 22. Batool
 23. Battel
 24. Battell
 25. Baydal
 26. Bedel
 27. Bedell
 28. Bedoll
 29. Bedwell
 30. Beetle
 31. Beetley
 32. Beidel
 33. Beitel
 34. Betelli
 35. Betelu
 36. Bethell
 37. Betilla
 38. Betley
 39. Bettle
 40. Beutel