Achternaam BholahMeer weten over de achternaam Bholah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bholah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bholah leven.

De Bholah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bholah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bholah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bholah

Bekijk kaart van de achternaam Bholah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bholah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bholah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bholah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bholah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bholah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bholah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bholah in de wereld

 1. Mauritius Mauritius (2120)
 2. Engeland Engeland (73)
 3. Canada Canada (11)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. Schotland Schotland (6)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 8. Frankrijk Frankrijk (2)
 9. Ierland Ierland (2)
 10. India India (2)
 11. Australië Australië (1)
 12. België België (1)
 13. Wales Wales (1)
 14. Italië Italië (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bholah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bholah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bholah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bholah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bholah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bholah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bholah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhola
 2. Bolah
 3. Balah
 4. Ballah
 5. Bellah
 6. Beola
 7. Beulah
 8. Bhula
 9. Billah
 10. Bola
 11. Bolao
 12. Bolay
 13. Bholoa
 14. Bullah
 15. Bhoola
 16. Bolae
 17. Bhila
 18. Blah
 19. Bholo
 20. Biola
 21. Bylah
 22. Biolay
 23. Baila
 24. Bala
 25. Balai
 26. Balao
 27. Balau
 28. Balay
 29. Balla
 30. Ballai
 31. Ballay
 32. Baloh
 33. Bayola
 34. Beila
 35. Bela
 36. Belae
 37. Belau
 38. Belay
 39. Bella
 40. Bellaha