Achternaam BholoMeer weten over de achternaam Bholo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bholo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bholo leven.

De Bholo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bholo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bholo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bholo

Bekijk kaart van de achternaam Bholo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bholo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bholo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bholo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bholo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bholo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bholo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bholo in de wereld

 1. India India (184)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (144)
 3. Pakistan Pakistan (106)
 4. Guyana Guyana (42)
 5. Indonesië Indonesië (10)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 7. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (3)
 8. Barbados Barbados (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Engeland Engeland (1)
 11. Montserrat Montserrat (1)
 12. Nigeria Nigeria (1)
 13. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bholo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bholo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bholo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bholo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bholo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bholo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Beolo
 2. Bhola
 3. Bolo
 4. Biolo
 5. Bholoa
 6. Baholo
 7. Baelo
 8. Bahilo
 9. Bailo
 10. Ballo
 11. Balo
 12. Baulo
 13. Baylo
 14. Bayolo
 15. Bello
 16. Belo
 17. Beola
 18. Beulo
 19. Bholah
 20. Bhula
 21. Bialo
 22. Bielo
 23. Billo
 24. Bilo
 25. Bohol
 26. Bohollo
 27. Boilo
 28. Bol
 29. Bola
 30. Bolao
 31. Bole
 32. Boleo
 33. Boli
 34. Bolio
 35. Boll
 36. Bollo
 37. Bolou
 38. Boly
 39. Bool
 40. Boole