Achternaam BholoaMeer weten over de achternaam Bholoa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bholoa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bholoa leven.

De Bholoa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bholoa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bholoa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bholoa

Bekijk kaart van de achternaam Bholoa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bholoa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bholoa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bholoa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bholoa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bholoa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bholoa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bholoa in de wereld

 1. Mauritius Mauritius (70)
 2. China China (1)
 3. Engeland Engeland (1)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bholoa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bholoa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bholoa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bholoa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bholoa. Dit komt doordat de achternaam Bholoa vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bholoa hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bholoa maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bhola
 2. Bholo
 3. Beola
 4. Beolo
 5. Bhalla
 6. Bholah
 7. Bhula
 8. Biloa
 9. Bola
 10. Bolea
 11. Bolia
 12. Bolla
 13. Bolo
 14. Bolou
 15. Bolua
 16. Biolo
 17. Bhoola
 18. Baholo
 19. Bhila
 20. Baloa
 21. Biola
 22. Baalla
 23. Baella
 24. Baelo
 25. Bahilo
 26. Baila
 27. Bailla
 28. Bailo
 29. Bala
 30. Balea
 31. Balla
 32. Ballo
 33. Ballou
 34. Ballow
 35. Balo
 36. Baloh
 37. Baloi
 38. Balow
 39. Baloy
 40. Baulo