Achternaam BiachMeer weten over de achternaam Biach is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biach in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biach leven.

De Biach achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biach, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biach zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biach

Bekijk kaart van de achternaam Biach

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biach ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biach draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biach die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biach vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biach zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biach onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biach in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (17)
 2. Oostenrijk Oostenrijk (15)
 3. Argentinië Argentinië (11)
 4. Australië Australië (2)
 5. Brazilië Brazilië (2)
 6. Nigeria Nigeria (2)
 7. Rusland Rusland (2)
 8. België België (1)
 9. Hongarije Hongarije (1)
 10. Italië Italië (1)
 11. Polen Polen (1)
 12. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biach hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biach in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biach de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biach een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biach. Dit komt doordat de achternaam Biach vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biach stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biach.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biach hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biach maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biach veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biach, zoals we kunnen zien.

 1. Baach
 2. Bach
 3. Beach
 4. Bich
 5. Bisch
 6. Biech
 7. Baack
 8. Baasch
 9. Bac
 10. Baca
 11. Bace
 12. Bacha
 13. Bache
 14. Bachi
 15. Bacho
 16. Bachu
 17. Bachy
 18. Baci
 19. Back
 20. Baco
 21. Bacx
 22. Bacy
 23. Baich
 24. Baisch
 25. Basch
 26. Bash
 27. Bauch
 28. Beachy
 29. Bech
 30. Beech
 31. Beich
 32. Beisch
 33. Besch
 34. Biagi
 35. Biake
 36. Bias
 37. Biasco
 38. Biase
 39. Biasi
 40. Biaz