Achternaam BiaeckiMeer weten over de achternaam Biaecki is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biaecki in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biaecki leven.

De Biaecki achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biaecki, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biaecki zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biaecki

Bekijk kaart van de achternaam Biaecki

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biaecki ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biaecki draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biaecki die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biaecki vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biaecki zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biaecki onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biaecki in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (1)
 2. Rusland Rusland (1)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biaecki hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biaecki in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biaecki de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biaecki een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaecki. Dit komt doordat de achternaam Biaecki vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biaecki stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaecki.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biaecki hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaecki maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biaecki veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biaecki, zoals we kunnen zien.

 1. Biecki
 2. Baecke
 3. Bieck
 4. Biasci
 5. Baeck
 6. Bicki
 7. Biacchi
 8. Baack
 9. Baacke
 10. Bacai
 11. Baccei
 12. Bacchi
 13. Bacci
 14. Bachi
 15. Baci
 16. Back
 17. Backe
 18. Backo
 19. Backs
 20. Backx
 21. Baek
 22. Bagchi
 23. Baki
 24. Baschi
 25. Bauck
 26. Baucke
 27. Becci
 28. Bechi
 29. Beci
 30. Beck
 31. Becka
 32. Becke
 33. Beckh
 34. Becks
 35. Beckx
 36. Becky
 37. Beeck
 38. Biaggi
 39. Biagi
 40. Biake