Achternaam BialioukMeer weten over de achternaam Bialiouk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialiouk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialiouk leven.

De Bialiouk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialiouk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialiouk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialiouk

Bekijk kaart van de achternaam Bialiouk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialiouk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialiouk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialiouk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialiouk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialiouk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialiouk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialiouk in de wereld

 1. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialiouk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialiouk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialiouk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialiouk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialiouk. Dit komt doordat de achternaam Bialiouk vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bialiouk stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialiouk.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bialiouk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialiouk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Ballouk
 2. Balouk
 3. Bialick
 4. Bialik
 5. Balick
 6. Balik
 7. Balique
 8. Balius
 9. Ballock
 10. Balok
 11. Bialek
 12. Bialk
 13. Bialko
 14. Bielik
 15. Bilik
 16. Billick
 17. Billock
 18. Bilous
 19. Balioch
 20. Balcou
 21. Billik
 22. Bialousz
 23. Baluk
 24. Baliouze
 25. Bilok
 26. Balague
 27. Balak
 28. Balck
 29. Balco
 30. Balcu
 31. Balek
 32. Balghou
 33. Balguy
 34. Balic
 35. Balica
 36. Balice
 37. Balich
 38. Balicki
 39. Balico
 40. Baliga