Achternaam BialkMeer weten over de achternaam Bialk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialk leven.

De Bialk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialk

Bekijk kaart van de achternaam Bialk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialk in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (326)
 2. Duitsland Duitsland (111)
 3. Polen Polen (31)
 4. Engeland Engeland (23)
 5. Zweden Zweden (4)
 6. Schotland Schotland (3)
 7. Noorwegen Noorwegen (3)
 8. Zwitserland Zwitserland (2)
 9. Denemarken Denemarken (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. IJsland IJsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialk. Dit komt doordat de achternaam Bialk vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bialk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bialk, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bialk, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bialk met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Balk
 2. Bialek
 3. Bialik
 4. Bialka
 5. Bialke
 6. Bialko
 7. Bilk
 8. Balak
 9. Balc
 10. Balck
 11. Balek
 12. Balik
 13. Balka
 14. Balke
 15. Balko
 16. Balok
 17. Bals
 18. Balz
 19. Beals
 20. Belk
 21. Bialas
 22. Bialick
 23. Bielak
 24. Bielek
 25. Bielik
 26. Bielke
 27. Bilak
 28. Bilc
 29. Bilek
 30. Bilik
 31. Bilka
 32. Bilke
 33. Bilko
 34. Bills
 35. Bils
 36. Bilyk
 37. Bilz
 38. Black
 39. Blak
 40. Blask