Achternaam BialkeMeer weten over de achternaam Bialke is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialke in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialke leven.

De Bialke achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialke, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialke zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialke

Bekijk kaart van de achternaam Bialke

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialke ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialke draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialke die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialke vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialke zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialke onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialke in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (243)
 2. Duitsland Duitsland (142)
 3. Polen Polen (7)
 4. Canada Canada (3)
 5. Zweden Zweden (3)
 6. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 7. Japan Japan (1)
 8. Kazachstan Kazachstan (1)
 9. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialke hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialke in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialke de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialke een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialke. Dit komt doordat de achternaam Bialke vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bialke veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bialke, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bialke, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bialke, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bialke met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Balke
 2. Bialk
 3. Bialka
 4. Bialko
 5. Bielke
 6. Bilke
 7. Balcke
 8. Balk
 9. Balka
 10. Balkey
 11. Balko
 12. Behlke
 13. Beilke
 14. Belke
 15. Beulke
 16. Bialas
 17. Bialek
 18. Bialik
 19. Bilk
 20. Bilka
 21. Bilkey
 22. Bilko
 23. Blacke
 24. Blake
 25. Blaske
 26. Boelke
 27. Bohlke
 28. Bolke
 29. Bölke
 30. Bilge
 31. Balky
 32. Balje
 33. Bealky
 34. Bilce
 35. Bielka
 36. Balac
 37. Balaj
 38. Balak
 39. Balas
 40. Balaz