Achternaam BialkoMeer weten over de achternaam Bialko is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialko in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialko leven.

De Bialko achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialko, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialko zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialko

Bekijk kaart van de achternaam Bialko

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialko ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialko draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialko die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialko vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialko zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialko onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialko in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (215)
 2. Slowakije Slowakije (105)
 3. Venezuela Venezuela (25)
 4. Engeland Engeland (6)
 5. Hongarije Hongarije (4)
 6. Polen Polen (4)
 7. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (3)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 9. Wit-Rusland Wit-Rusland (2)
 10. Rusland Rusland (2)
 11. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 12. Litouwen Litouwen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialko hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialko in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialko de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialko een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialko. Dit komt doordat de achternaam Bialko vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bialko hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialko maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bialko veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bialko, zoals we kunnen zien.

 1. Balko
 2. Bialk
 3. Bialka
 4. Bialke
 5. Bilko
 6. Balco
 7. Baliko
 8. Balk
 9. Balka
 10. Balke
 11. Balso
 12. Balzo
 13. Belko
 14. Bialas
 15. Bialek
 16. Bialik
 17. Bielke
 18. Bilk
 19. Bilka
 20. Bilke
 21. Blasko
 22. Bolko
 23. Bulko
 24. Bilgo
 25. Balky
 26. Bealky
 27. Bielka
 28. Balac
 29. Balaj
 30. Balak
 31. Balas
 32. Balasko
 33. Balaz
 34. Balc
 35. Balch
 36. Balci
 37. Balck
 38. Balcke
 39. Balcu
 40. Balec