Achternaam BiayeMeer weten over de achternaam Biaye is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biaye in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biaye leven.

De Biaye achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biaye, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biaye zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biaye

Bekijk kaart van de achternaam Biaye

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biaye ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biaye draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biaye die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biaye vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biaye zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biaye onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biaye in de wereld

 1. Senegal Senegal (14372)
 2. Nigeria Nigeria (259)
 3. Ivoorkust Ivoorkust (195)
 4. Kameroen Kameroen (49)
 5. Spanje Spanje (44)
 6. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 7. Frankrijk Frankrijk (6)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 9. Egypte Egypte (4)
 10. Guinee Guinee (4)
 11. Brazilië Brazilië (3)
 12. Mauritanië Mauritanië (3)
 13. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (2)
 14. Italië Italië (2)
 15. Zwitserland Zwitserland (1)
 16. Duitsland Duitsland (1)
 17. Liberia Liberia (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biaye hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biaye in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biaye de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biaye een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biaye enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaye. Dit komt doordat de achternaam Biaye vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biaye stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaye.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biaye hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaye maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biaye, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biaye, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biaye met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baye
 2. Biye
 3. Biay
 4. Bae
 5. Bahe
 6. Baie
 7. Baue
 8. Bay
 9. Baya
 10. Bayo
 11. Beye
 12. Bia
 13. Biaou
 14. Biau
 15. Bie
 16. Biee
 17. Biya
 18. Boeye
 19. Bouye
 20. Boye
 21. Buye
 22. Bye
 23. Biao
 24. Baiay
 25. Boay
 26. Biah
 27. Bayi
 28. Bhoye
 29. Baoe
 30. Buay
 31. Biai
 32. Bioy
 33. Böye
 34. Baay
 35. Bayu
 36. Bwye
 37. Ba
 38. Baa
 39. Baah
 40. Bah