Achternaam BibilashviliMeer weten over de achternaam Bibilashvili is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibilashvili in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibilashvili leven.

De Bibilashvili achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibilashvili, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibilashvili zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibilashvili

Bekijk kaart van de achternaam Bibilashvili

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibilashvili ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibilashvili draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibilashvili die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibilashvili vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibilashvili zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibilashvili onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibilashvili in de wereld

 1. Georgië Georgië (1457)
 2. Rusland Rusland (75)
 3. Abchazië Abchazië (21)
 4. Israël Israël (14)
 5. België België (8)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 7. Griekenland Griekenland (3)
 8. Turkije Turkije (2)
 9. Armenië Armenië (1)
 10. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 11. Finland Finland (1)
 12. Zuid-Ossetië Zuid-Ossetië (1)
 13. Ierland Ierland (1)
 14. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibilashvili hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibilashvili in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibilashvili de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibilashvili een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibilashvili enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bibilushi
 2. Bibles
 3. Bifolchi
 4. Bibuljica
 5. Bibulich
 6. Babalski
 7. Babilis
 8. Biblis
 9. Bables
 10. Baufils
 11. Beaufils
 12. Bebelagua
 13. Bevilacqua
 14. Bevilaqua
 15. Bifolci
 16. Bobalik
 17. Bobholz
 18. Boblick
 19. Bublik
 20. Bubulis
 21. Baflast
 22. Babalic
 23. Bevels
 24. Bifulco
 25. Bubolz
 26. Bublyk
 27. Bibliography
 28. Baveljic
 29. Baballeku
 30. Bifolco
 31. Bevil'acqua
 32. Baia palas
 33. Boufalja
 34. Bouboulis
 35. Boufeljat
 36. Boufelja