Achternaam BibuljicaMeer weten over de achternaam Bibuljica is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibuljica in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibuljica leven.

De Bibuljica achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibuljica, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibuljica zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibuljica

Bekijk kaart van de achternaam Bibuljica

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibuljica ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibuljica draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibuljica die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibuljica vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibuljica zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibuljica onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibuljica in de wereld

 1. Montenegro Montenegro (159)
 2. Luxemburg Luxemburg (42)
 3. Kosovo Kosovo (33)
 4. Denemarken Denemarken (14)
 5. Slovenië Slovenië (5)
 6. Duitsland Duitsland (4)
 7. Canada Canada (3)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 9. België België (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (2)
 11. Zweden Zweden (2)
 12. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (1)
 13. Noorwegen Noorwegen (1)
 14. Servië Servië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibuljica hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibuljica in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibuljica de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibuljica een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibuljica enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibuljica. Dit komt doordat de achternaam Bibuljica vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibuljica stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibuljica.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bibuljica hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibuljica maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bibulich
 2. Bifulco
 3. Boblick
 4. Bubulis
 5. Baveljic
 6. Babalic
 7. Biblis
 8. Bebelagua
 9. Bibles
 10. Bifolci
 11. Bobalik
 12. Bublik
 13. Bifolco
 14. Babilis
 15. Bibilushi
 16. Bables
 17. Baufils
 18. Beaufils
 19. Bevilaqua
 20. Bifolchi
 21. Bubolz
 22. Boufelja
 23. Bublyk
 24. Baballeku
 25. Boufalja
 26. Bouboulis
 27. Babalski
 28. Bevels
 29. Bevilacqua
 30. Bobholz
 31. Boufeljat
 32. Bibilashvili
 33. Baflast
 34. Bevil'acqua
 35. Bibliography
 36. Baia palas