Achternaam BiblesMeer weten over de achternaam Bibles is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibles in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibles leven.

De Bibles achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibles, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibles zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibles

Bekijk kaart van de achternaam Bibles

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibles ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibles draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibles die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibles vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibles zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibles onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibles in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (270)
 2. Filipijnen Filipijnen (1)
 3. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibles hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibles in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibles de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibles een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bibles enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bibles veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bibles, zoals we kunnen zien.

 1. Bables
 2. Biblis
 3. Bublik
 4. Bublyk
 5. Bubulis
 6. Babilis
 7. Bevels
 8. Bifolci
 9. Bifulco
 10. Bobalik
 11. Boblick
 12. Bubolz
 13. Bibulich
 14. Bifolco
 15. Baflast
 16. Babalic
 17. Bibilushi
 18. Baufils
 19. Bifolchi
 20. Bobholz
 21. Bibuljica
 22. Baballeku
 23. Bouboulis
 24. Babalski
 25. Beaufils
 26. Bebelagua
 27. Boufelja
 28. Baveljic
 29. Boufalja
 30. Baia palas
 31. Bevilaqua
 32. Boufeljat
 33. Bibilashvili
 34. Bevilacqua
 35. Bibliography
 36. Bevil'acqua