Achternaam BiccaiMeer weten over de achternaam Biccai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biccai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biccai leven.

De Biccai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biccai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biccai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biccai

Bekijk kaart van de achternaam Biccai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biccai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biccai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biccai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biccai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biccai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biccai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biccai in de wereld

 1. Italië Italië (94)
 2. België België (36)
 3. Argentinië Argentinië (24)
 4. Nederland Nederland (11)
 5. Frankrijk Frankrijk (2)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Spanje Spanje (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biccai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biccai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biccai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biccai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biccai. Dit komt doordat de achternaam Biccai vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biccai stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biccai.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biccai hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biccai maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Beccai
 2. Bicchi
 3. Bicci
 4. Bicca
 5. Bacai
 6. Bacca
 7. Baccei
 8. Bacchi
 9. Bacci
 10. Becchi
 11. Becci
 12. Bica
 13. Bicco
 14. Bicha
 15. Bichi
 16. Bioca
 17. Biocca
 18. Bisca
 19. Biscay
 20. Bishai
 21. Bocai
 22. Bocca
 23. Bocchi
 24. Bocci
 25. Bucca
 26. Bucchi
 27. Bucci
 28. Bici
 29. Bizkai
 30. Biacca
 31. Biucchi
 32. Biecki
 33. Bicki
 34. Buscai
 35. Baccay
 36. Bicja
 37. Biacchi
 38. Baca
 39. Bacco
 40. Bacha