Achternaam ávaloMeer weten over de achternaam ávalo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ávalo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ávalo leven.

De ávalo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ávalo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ávalo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ávalo

Bekijk kaart van de achternaam ávalo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ávalo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ávalo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ávalo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ávalo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ávalo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ávalo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ávalo in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (3)
 2. Colombia Colombia (1)
 3. Spanje Spanje (1)
 4. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ávalo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ávalo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ávalo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ávalo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ávalo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam ávalo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met ávalo, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ávalo, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ávalo, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ávalo met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Avalo
 2. ávila
 3. Abalo
 4. Avala
 5. àvila
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abello
 12. Abelo
 13. Abfall
 14. Abial
 15. Ablao
 16. Aboal
 17. Abollo
 18. Abuali
 19. Abuelo
 20. Apollo
 21. Apolo
 22. Auvil
 23. Avalle
 24. Avalli
 25. Avello
 26. Avial
 27. Avila
 28. Avileo
 29. Avola
 30. Avolio
 31. Aphal
 32. Avilio
 33. Aviala
 34. Avile
 35. Auvila
 36. Ablo
 37. Abiala
 38. Abali
 39. Abolo
 40. Apillo