Achternaam AbealMeer weten over de achternaam Abeal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeal leven.

De Abeal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeal

Bekijk kaart van de achternaam Abeal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeal in de wereld

 1. Spanje Spanje (228)
 2. Nigeria Nigeria (47)
 3. Argentinië Argentinië (42)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (18)
 5. Brazilië Brazilië (7)
 6. Uruguay Uruguay (6)
 7. Chili Chili (5)
 8. Maleisië Maleisië (5)
 9. Zweden Zweden (3)
 10. Venezuela Venezuela (3)
 11. Engeland Engeland (2)
 12. Afghanistan Afghanistan (1)
 13. Cuba Cuba (1)
 14. Ethiopië Ethiopië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeal enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeal. Dit komt doordat de achternaam Abeal vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeal stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeal.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeal veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeal, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeal, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeal, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeal met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abal
 2. Abeel
 3. Abel
 4. Abell
 5. Abial
 6. Aboal
 7. Abala
 8. Abalo
 9. Abeele
 10. Abela
 11. Abele
 12. Abella
 13. Abelli
 14. Abello
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abely
 18. Abfall
 19. Abil
 20. Abiol
 21. Abl
 22. Abla
 23. Ablao
 24. Ablay
 25. Abuali
 26. Abuel
 27. Abul
 28. Apel
 29. Apell
 30. Aubel
 31. Avial
 32. Aphal
 33. Abiel
 34. Aabel
 35. Abiala
 36. Abali
 37. Abeli
 38. Aboul
 39. Avel
 40. Abaleo