Achternaam AbeelMeer weten over de achternaam Abeel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeel leven.

De Abeel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeel

Bekijk kaart van de achternaam Abeel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeel in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (278)
 2. België België (90)
 3. Frankrijk Frankrijk (49)
 4. Pakistan Pakistan (48)
 5. Nigeria Nigeria (35)
 6. Engeland Engeland (3)
 7. Zwitserland Zwitserland (2)
 8. Marokko Marokko (1)
 9. Mexico Mexico (1)
 10. Maleisië Maleisië (1)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Canada Canada (1)
 13. Kameroen Kameroen (1)
 14. Ghana Ghana (1)
 15. India India (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeel. Dit komt doordat de achternaam Abeel vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abeel stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeel.

 1. Abeal
 2. Abeele
 3. Abel
 4. Abell
 5. Abuel
 6. Abiel
 7. Abal
 8. Abela
 9. Abele
 10. Abella
 11. Abelli
 12. Abello
 13. Abelly
 14. Abelo
 15. Abely
 16. Abial
 17. Abil
 18. Abiol
 19. Abl
 20. Able
 21. Ableu
 22. Aboal
 23. Abuelo
 24. Abul
 25. Apeele
 26. Apel
 27. Apell
 28. Apfel
 29. Appel
 30. Aubel
 31. Aabel
 32. Aviel
 33. Abeli
 34. Aboul
 35. Abaela
 36. Abley
 37. Abuela
 38. Avel
 39. Abala
 40. Abaleo