Achternaam Aballo



Meer weten over de achternaam Aballo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aballo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aballo leven.

De Aballo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aballo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aballo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aballo

Bekijk kaart van de achternaam Aballo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aballo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aballo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aballo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aballo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aballo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aballo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aballo in de wereld

 1. Benin Benin (7058)
 2. Oeganda Oeganda (327)
 3. Nigeria Nigeria (106)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (98)
 5. Brazilië Brazilië (40)
 6. Niger Niger (34)
 7. Ivoorkust Ivoorkust (28)
 8. Liberia Liberia (17)
 9. Burkina Faso Burkina Faso (5)
 10. Filipijnen Filipijnen (5)
 11. Gabon Gabon (4)
 12. Frankrijk Frankrijk (3)
 13. Italië Italië (3)
 14. Argentinië Argentinië (1)
 15. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 16. Kameroen Kameroen (1)
 17. Spanje Spanje (1)
 18. Ethiopië Ethiopië (1)
 19. Ghana Ghana (1)
 20. Malawi Malawi (1)
 21. Togo Togo (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aballo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aballo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aballo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aballo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aballo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aballo stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aballo.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aballo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aballo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abaleo
 2. Aballe
 3. Aballi
 4. Abalo
 5. Abello
 6. Abollo
 7. Abal
 8. Abala
 9. Abalia
 10. Aballay
 11. Abelho
 12. Abell
 13. Abella
 14. Abelli
 15. Abelly
 16. Abelo
 17. Abfall
 18. Abilio
 19. Abilla
 20. Ablao
 21. Abolli
 22. Abuelo
 23. Apollo
 24. Avalle
 25. Avalli
 26. Avalo
 27. Avello
 28. Abelio
 29. Abulla
 30. Ablo
 31. Abali
 32. Aballea
 33. Abaille
 34. Abolo
 35. Aballai
 36. Apillo
 37. Abaela
 38. Abeal
 39. Abeel
 40. Abeele