Achternaam AballeaMeer weten over de achternaam Aballea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aballea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aballea leven.

De Aballea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aballea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aballea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aballea

Bekijk kaart van de achternaam Aballea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aballea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aballea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aballea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aballea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aballea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aballea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aballea in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (385)
 2. Zwitserland Zwitserland (1)
 3. China China (1)
 4. India India (1)
 5. Nederland Nederland (1)
 6. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aballea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aballea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aballea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aballea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aballea. Dit komt doordat de achternaam Aballea vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aballea hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aballea maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aballea veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aballea, zoals we kunnen zien.

 1. Aballe
 2. Abala
 3. Abaleo
 4. Abalia
 5. Aballay
 6. Aballi
 7. Aballo
 8. Abella
 9. Abilla
 10. Avalle
 11. Abulla
 12. Abaille
 13. Aballai
 14. Abaela
 15. Abal
 16. Abalo
 17. Abeele
 18. Abeilla
 19. Abeille
 20. Abela
 21. Abele
 22. Abell
 23. Abelli
 24. Abello
 25. Abelly
 26. Abfall
 27. Abila
 28. Abiola
 29. Abla
 30. Able
 31. Ableu
 32. Abola
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Abulia
 36. Afallah
 37. Avala
 38. Avalli
 39. Avella
 40. Avilla