Achternaam AballaiMeer weten over de achternaam Aballai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aballai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aballai leven.

De Aballai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aballai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aballai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aballai

Bekijk kaart van de achternaam Aballai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aballai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aballai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aballai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aballai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aballai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aballai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aballai in de wereld

 1. Chili Chili (76)
 2. Argentinië Argentinië (26)
 3. China China (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aballai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aballai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aballai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aballai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aballai. Dit komt doordat de achternaam Aballai vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aballai veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aballai, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aballai, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aballai, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aballai met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aballay
 2. Aballi
 3. Abala
 4. Abalia
 5. Aballe
 6. Aballo
 7. Abella
 8. Abelli
 9. Abilla
 10. Abolli
 11. Afallah
 12. Avalli
 13. Abulai
 14. Abulla
 15. Abali
 16. Aballea
 17. Abaela
 18. Abal
 19. Abaleo
 20. Abalo
 21. Abeilla
 22. Abela
 23. Abell
 24. Abello
 25. Abelly
 26. Abfall
 27. Abila
 28. Abiola
 29. Abla
 30. Ablao
 31. Ablay
 32. Abola
 33. Aboli
 34. Abollo
 35. Abuali
 36. Abuli
 37. Abulia
 38. Afalah
 39. Avala
 40. Avalle