Achternaam AbialaMeer weten over de achternaam Abiala is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiala in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiala leven.

De Abiala achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiala, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiala zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiala

Bekijk kaart van de achternaam Abiala

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiala ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiala draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiala die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiala vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiala zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiala onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiala in de wereld

 1. Benin Benin (2368)
 2. Nigeria Nigeria (2174)
 3. Kameroen Kameroen (151)
 4. Ivoorkust Ivoorkust (25)
 5. Republiek Congo Republiek Congo (9)
 6. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 8. Engeland Engeland (3)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. België België (1)
 11. Brazilië Brazilië (1)
 12. Gambia Gambia (1)
 13. India India (1)
 14. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiala hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiala in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiala de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiala een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abiala veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abiala, zoals we kunnen zien.

 1. Abala
 2. Abial
 3. Abila
 4. Abilla
 5. Abiola
 6. Aviala
 7. Abal
 8. Abalia
 9. Abalo
 10. Abeal
 11. Abeilla
 12. Abela
 13. Abella
 14. Abfall
 15. Abil
 16. Abiol
 17. Abla
 18. Aboal
 19. Abola
 20. Abuali
 21. Avala
 22. Avial
 23. Avila
 24. Avilla
 25. Abilia
 26. Abiel
 27. Abulla
 28. Abile
 29. Abali
 30. Abaela
 31. Abuela
 32. Abaleo
 33. Aballay
 34. Aballe
 35. Aballi
 36. Aballo
 37. Abeel
 38. Abeele
 39. Abeille
 40. Abel