Achternaam AameenMeer weten over de achternaam Aameen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aameen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aameen leven.

De Aameen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aameen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aameen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aameen

Bekijk kaart van de achternaam Aameen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aameen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aameen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aameen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aameen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aameen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aameen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aameen in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (33773)
 2. India India (58)
 3. Thailand Thailand (2)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 5. Griekenland Griekenland (1)
 6. Maldiven Maldiven (1)
 7. Malawi Malawi (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aameen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aameen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aameen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aameen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aameen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aameen stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aameen.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aameen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aameen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aameen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ameen
 2. Amen
 3. Ammen
 4. Aumen
 5. Aymen
 6. Aimen
 7. Aamoun
 8. Ameena
 9. Aamimi
 10. Aanan
 11. Ahmann
 12. Ahmian
 13. Ahnen
 14. Ahonen
 15. Aiman
 16. Aimon
 17. Amain
 18. Aman
 19. Amann
 20. Amian
 21. Amin
 22. Amion
 23. Amman
 24. Ammann
 25. Ammon
 26. Amon
 27. Amyn
 28. Anien
 29. Annen
 30. Auman
 31. Aumann
 32. Ayman
 33. Aymon
 34. Aimin
 35. Amena
 36. Amoon
 37. Aamoum
 38. Ammoun
 39. Ameni
 40. Amoin