Achternaam AamoumMeer weten over de achternaam Aamoum is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aamoum in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aamoum leven.

De Aamoum achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aamoum, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aamoum zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aamoum

Bekijk kaart van de achternaam Aamoum

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aamoum ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aamoum draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aamoum die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aamoum vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aamoum zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aamoum onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aamoum in de wereld

 1. Marokko Marokko (1091)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 3. Finland Finland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aamoum hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aamoum in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aamoum de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aamoum een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aamoum enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aamoum stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aamoum.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aamoum veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aamoum, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aamoum, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aamoum, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aamoum met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aamoun
 2. Amoum
 3. Amamou
 4. Ammoun
 5. Amoun
 6. Amum
 7. Aamimi
 8. Aimon
 9. Aimone
 10. Aimoni
 11. Ammon
 12. Ammone
 13. Amon
 14. Ananou
 15. Aymon
 16. Aymone
 17. Amoon
 18. Amoni
 19. Amamoi
 20. Amamu
 21. Aymoni
 22. Amony
 23. Amoomo
 24. Amona
 25. Amoin
 26. Aameen
 27. Amono
 28. Amouna
 29. Amamo
 30. Amamoa
 31. Anum
 32. Aanam
 33. Ammam
 34. Aanan
 35. Aananou
 36. Ahmann
 37. Ahmian
 38. Aiman
 39. Aimini
 40. Amain