Achternaam AamounMeer weten over de achternaam Aamoun is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aamoun in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aamoun leven.

De Aamoun achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aamoun, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aamoun zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aamoun

Bekijk kaart van de achternaam Aamoun

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aamoun ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aamoun draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aamoun die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aamoun vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aamoun zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aamoun onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aamoun in de wereld

 1. Marokko Marokko (1)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aamoun hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aamoun in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aamoun de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aamoun een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aamoun. Dit komt doordat de achternaam Aamoun vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aamoun stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aamoun.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aamoun veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aamoun, zoals we kunnen zien.

 1. Aamoum
 2. Ammoun
 3. Amoun
 4. Aimon
 5. Amamou
 6. Ammon
 7. Amon
 8. Aymon
 9. Amoon
 10. Amoin
 11. Aameen
 12. Amouna
 13. Amoum
 14. Aamimi
 15. Aanan
 16. Ahmann
 17. Ahmian
 18. Aiman
 19. Aimone
 20. Aimoni
 21. Amain
 22. Aman
 23. Amann
 24. Ameen
 25. Amen
 26. Amian
 27. Amin
 28. Amion
 29. Amman
 30. Ammann
 31. Ammen
 32. Ammone
 33. Amyn
 34. Añon
 35. Ananou
 36. Annon
 37. Auman
 38. Aumann
 39. Aumen
 40. Ayman