Achternaam AaqaeeMeer weten over de achternaam Aaqaee is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaqaee in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaqaee leven.

De Aaqaee achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaqaee, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaqaee zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaqaee

Bekijk kaart van de achternaam Aaqaee

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaqaee ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaqaee draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaqaee die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaqaee vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaqaee zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaqaee onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaqaee in de wereld

 1. Iran Iran (18514)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaqaee hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaqaee in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaqaee de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaqaee een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaqaee. Dit komt doordat de achternaam Aaqaee vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aaqaee stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaqaee.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aaqaee hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaqaee maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaqaee, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaqaee, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaqaee met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aaqaie
 2. Aage
 3. Aase
 4. Acee
 5. Achaie
 6. Achee
 7. Acquaye
 8. Agee
 9. Akee
 10. Ashawe
 11. Auque
 12. Azque
 13. Aqa
 14. Aaas
 15. Aazawi
 16. Aasa
 17. Aghaei
 18. Ajaye
 19. Ah see
 20. Aahaj
 21. Asee
 22. Aakcha
 23. Aakki
 24. Aas
 25. Aaz
 26. Aca
 27. Acche
 28. Ace
 29. Acea
 30. Acey
 31. Acha
 32. Achau
 33. Ache
 34. Acheu
 35. Achey
 36. Ackah
 37. Ackey
 38. Acqua
 39. Acquah
 40. Acquoy