Achternaam AarthusMeer weten over de achternaam Aarthus is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aarthus in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aarthus leven.

De Aarthus achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aarthus, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aarthus zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aarthus

Bekijk kaart van de achternaam Aarthus

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aarthus ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aarthus draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aarthus die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aarthus vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aarthus zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aarthus onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aarthus in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aarthus hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aarthus in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aarthus de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aarthus een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aarthus stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aarthus.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aarthus, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aarthus, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aarthus met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aarts
 2. Artus
 3. Aartsen
 4. Aerts
 5. Artas
 6. Artauz
 7. Arteis
 8. Artes
 9. Arties
 10. Artis
 11. Artois
 12. Artos
 13. Arts
 14. Artusa
 15. Artusi
 16. Artuso
 17. Artuz
 18. Artouz
 19. Artsu
 20. Aartse
 21. Artiss
 22. Aardsma
 23. Aertsen
 24. Aertz
 25. Aiartza
 26. Aradas
 27. Arades
 28. Arados
 29. Ardes
 30. Ardis
 31. Ardois
 32. Ardouz
 33. Ards
 34. Ardys
 35. Aretusi
 36. Artach
 37. Artaiz
 38. Artajo
 39. Artasa
 40. Artaso