Achternaam AartsenMeer weten over de achternaam Aartsen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aartsen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aartsen leven.

De Aartsen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aartsen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aartsen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aartsen

Bekijk kaart van de achternaam Aartsen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aartsen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aartsen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aartsen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aartsen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aartsen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aartsen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aartsen in de wereld

 1. Nederland Nederland (1202)
 2. België België (30)
 3. Engeland Engeland (26)
 4. Australië Australië (22)
 5. Canada Canada (22)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (17)
 7. Finland Finland (5)
 8. Duitsland Duitsland (3)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Denemarken Denemarken (1)
 11. Egypte Egypte (1)
 12. Indonesië Indonesië (1)
 13. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 14. Filipijnen Filipijnen (1)
 15. Zweden Zweden (1)
 16. Thailand Thailand (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aartsen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aartsen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aartsen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aartsen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aartsen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aartsen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aartsen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Aertsen
 2. Artsen
 3. Aartse
 4. Aarts
 5. Aertson
 6. Aertsens
 7. Aardsma
 8. Aerts
 9. Arteg
 10. Artes
 11. Artese
 12. Arties
 13. Artison
 14. Arts
 15. Artzer
 16. Artze
 17. Artsu
 18. Artesan
 19. Aarthus
 20. Artsy
 21. Aertz
 22. Aiartza
 23. Arades
 24. Ardes
 25. Ardison
 26. Ards
 27. Arduser
 28. Arotzena
 29. Arretxe
 30. Arretxea
 31. Artach
 32. Artaiz
 33. Artajo
 34. Artas
 35. Artasa
 36. Artaso
 37. Artasona
 38. Artauz
 39. Artaza
 40. Artazo